+381 20 335 970 Novi Pazar, Republika Srbija

O NAMA


MI PRAVIMO PANTALONE

TRADICIJA DUGA POLA VEKA

Kompanija je osnovana u Novom Pazaru, davne 1971 godine. Mala, porodična manufaktura, koja svoj životni i radni vek započinje u vreme planskog privrednog sistema predstavljlala je bila pravi pionirski i vizionarski korak ne samo u proizvodnji džinsa, već i u razvoju privatnog preduzetništva na ovim prostorima.

SAVREMENA TEHNOLOGIJA

Od osnivanja, pa do danas, kompanija je doživela izuzetan rast – od pionira u proizvodnji džinsa, evoluirali smo u kompaniju koja je lider u proizvodnji džinsa na ovim prostorima. Kompanija danas primenjuje najsavremenije tehnologije i tehnološka dostignuća u industriji tekstila u svim segmentima poslovanja. Dizajn proizvoda, modelovanje, krojenje, šivenje i završna obrada rade se na najsavremenijoj opremi i mašinama. Poslovanje kompanije organizovano je u skladu sa najstrožijim svetskim standardima.

ZADOVOLJSTVO POTROŠAČA

Sve ovo vreme, naša poslovna filozofija ostala je ista: prepoznatljiv brend, koji krasi autentičnost, individualnost i osobenost. Zato neprestano tragamo za najboljim rešenjima. Zadovoljstvo naših potrošača temeljimo na proizvodima visokog kvaliteta, koji ispunjavaju njihove stroge standarde i zahteve. Naši cenjeni kupci se uvek mogu osloniti na BRUG JEANS robnu marku i proizvode. Naši proizvodi zadovoljavaju potrebe pametnih i inteligentnih, svesnih potrošača kosmopolitskog duha

ZADOVOLJSTVO ZAPOSLENIH

Naša najveća vrednost su naši zaposleni. Održavanje visokog nivoa zadovoljstva svih zaposlenih zasnivamo na maksimalnom poštovanju ličnog integriteta i dostojanstva svakog zaposlenog, fer i pravičnom odnosu prema svakom zaposlenom, obezbeđivanju kvalitetnih uslova rada, stvaranjem radnog okruženja koje omogućava i podržava napredovanje u karijeri, konkurentnim sistemom kompenzacija, stimulativnim sistemom nagrađivanja, i konstantnom unapređenju njihovih znanja i kompetencija.

DRUŠTVENA ODGOVORNOST

Sve aspekte poslovanja preduzeće obavlja kao pouzdan partner društvene zajednice, doprinoseći tako izgradnji uspešnijeg i boljeg društva. Na temeljima dosadašnjih znanja i iskustva gradimo zajedničku budućnost ne samo kao poslovni partneri, već kao ravnopravni članovi zajednice i društva. Radeći sa ljudima, njihovim porodicama, prijateljima, lokalnom zajednicom i društvom dajemo doprinos održivom društveno-ekonomskom razvoju.

NASLEĐE ZA BUDUĆNOST

Ništa nije dovoljno dobro da ne može biti bolje. Savremena odeća koja prevazilazi modu trenutka, i izražava individualnost u svim prilikama. Sinteza tradicije, savremenih veština i znanja, gde se najveća pažnja posvećuje detaljima i senzualnosti izražavanja svrstava BRUG JEANS među najvažnije predstavnike i autoritete u svetu džinsa, i predstavlja suštinu njegove evolucije tokom vremena.

ZAŠTO SMO MI IZBOR MNOGIH?

Malo stvari definiše vaš stil kao što to čine pantalnone. Mi najbolje znamo da ih pravimo. Zbog toga je više od 10 miliona ljudi izabralo da nosi baš one koje mi pravimo. Svakog dana.

POLITIKA KVALITETA

Politika kvaliteta preduzeća zasnovana je na činjenici da naši proizvodi ispunjavaju zahteve naših potrošača. Naše vrednosti i ključni faktori uspeha na kojima počiva naša politika kvaliteta stoje na četiri temeljna stuba:

ZADOVOLJSTVO POTROŠAČA

Razlog našeg postojanja su naši potrošači. Time što potrošači kupuju očekivanja, oni se razlikuju upravo po tome šta očekuju, kakav zahtev imaju, koji su njihovi problem i želje, da bi se oni transformisali u potrebu, koju treba da podmire kupovinom određene marke proizvoda. Zadovoljstvo naših potrošača temeljimo na proizvodima visokog kvaliteta, koji ispunjavaju njihove stroge standarde i zahteve. Potpuno smo posvećeni održavanju visokog nivoa zadovoljstva naših potrošača konstantno osluškujući njihove zahteve, pazeći na njihova očekivanja i dosledno udovoljavajući njihovim željama i potrebama.

ZADOVOLJSTVO ZAPOSLENIH

Naša najveća vrednost su naši zaposleni. Održavanje visokog nivoa zadovoljstva svih zaposlenih zasnivamo na maksimalnom poštovanju ličnog integriteta i dostojanstva svakog zaposlenog, fer i pravičnom odnosu prema svakom zaposlenom, obezbeđivanju kvalitetnih uslova rada, stvaranjem radnog okruženja koje omogućava i podržava napredovanje u karijeri, konkurentnim sistemom kompenzacija, stimulativnim sistemom nagrađivanja, i konstantnom unapređenju njihovih znanja i kompetencija. Posvećenost svakog zaposlenog, i njegova uključenost neophodni su za postizanje visokih standarda kvaliteta, u cilju zadovoljenja potreba naših potrošača.

OPTIMIZACIJA PROCESA RADA

Ništa nije dovoljno dobro da ne može biti bolje. Optimizacija radnih procesa zasovana je na stalnom učenju kroz profesionalno i lično usavršavanje svakog pojedinca u preduzeću. Kao preduzeće čiji je cilj permanentno unapređivanje i inoviranje svih poslovnih procesa i proizvoda, orijentisani smo na provođenje preventivnih i korektivnih mera i akcija, na kontinuirano poboljšanje efikasnosti, efektivnosti i ukupnih performansi radnih procesa u cilju dostizanja boljih poslovnih rezultata preduzeća.

DRUŠTVENA ODGOVORNOST

Sve aspekte poslovanja preduzeće obavlja kao pouzdan partner društvene zajednice, doprinoseći tako izgradnji uspešnijeg i boljeg društva. Na temeljima dosadašnjih znanja i iskustva gradimo zajedničku budućnost ne samo kao poslovni partneri, već kao ravnopravni članovi zajednice i društva. Radeći sa ljudima, njihovim porodicama, prijateljima, lokalnom zajednicom i društvom dajemo doprinos održivom društveno-ekonomskom razvoju. Sve što radimo je u skladu sa svim važećim propisima, i uz dosledno poštovanje zakona, međunarodnih propisa i standarda i ugovora koji se primenjuju u okviru delatnosti preduzeća. Posebnu pažnju posvećujemo unapređenju na polju zaštite životne sredine, i zaštite zdravlja i bezbednosti na radu.